Over Unimecs

Wij doen remote wat kan en zijn nabij waar dat moet voor soepele werkprocessen en blije werknemers.

In de praktijk betekent het dat we voor een scherpe vaste prijs alles regelen, inclusief onbeperkt bellen met onze servicedesk en helpdesk, waarbij je altijd iemand aan de telefoon krijgt. We komen ook regelmatig langs bij de klanten om de horen wat er speelt en zijn altijd op zoek naar kansen om de IT van onze klanten nóg beter te laten renderen.
Met onze vaste remote overeenkomst combineren wij in feite de sterke punten van een eigen IT-afdeling met de sterke punten van een organisatie die zich volledig focust op IT. Dan krijg je het beste van twee werelden… remote, nabij.

Ons team

Als team komen wij in actie. Voor Unimecs is samenwerking de sleutel tot succes. Gedreven door onze passie wijden we ons dagelijks aan ons vak en zetten onze waardevolle kennis en vaardigheden in om onze klanten te ondersteunen.

Julian de Jong

Consultant & Partner

Stefan van Reeven

IT Servicedesk

Ricardo van der Pol

IT Servicedesk & Technische dienst

Nathalie Smiet

Office Manager

  Mick Jansen

  IT-Servicedesk

   Arie-Jan van Hamburg

   Algemeen directeur

   Bobbie

   Interne ondersteuning

    Betrouwbare ICT-partner

    Unimecs IT Support & Consultancy is dé partner voor uw onderneming. Wij maken IT-oplossingen van ondernemingsniveau toegankelijk en betaalbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Zo geniet u van een superieure gebruikerservaring zonder in te boeten op veiligheid. Onze persoonlijke en pragmatische benadering versterkt onze positie als een betrouwbare IT-partner voor bedrijven in de regio Rijnmond en omstreken. Wij beheren, ondersteunen en adviseren diverse organisaties in Barendrecht, Bergschenhoek, Brielle, Rhoon, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westland.

    Duidelijke afspraken en korte lijnen

    Als klant van Unimecs IT Support & Consultancy weet jij precies wat jij kunt verwachten. Wij maken heldere afspraken over beheer, onderhoud, uitbreiding en prijsstelling. Persoonlijk contact vinden wij essentieel. Jij hebt bij Unimecs IT Support & Consultancy een vaste contactpersoon die altijd voor u klaarstaat en goed geïnformeerd is over uw bedrijfsprocessen. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en de mogelijkheid om snel te handelen.