De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Spam, spyware, virussen en ransomware zijn vaak onvermijdelijk. Cloudbeveiliging is de oplossing om bedreigingen uit de buurt van werkplekken en servers te houden zonder prestatieverlies. Met deze oplossing zijn de definities van antivirus en antispam altijd up-to-date en melden we alle problemen op tijd.

Wanneer is het voor u interessant?

Cloudbeveiliging kan in een aantal gevallen grote voordelen bieden. We merken vaak dat bedrijven niet over de nodige kennis beschikken om de beveiliging goed te configureren, te configureren en te beheren, wat betekent dat ze "niet voldoende beschermd zijn op de juiste manier". Als uw bedrijf of website 24 uur per dag beschikbaar moet zijn terwijl uw IT-medewerker(s) van 8.30 tot 17.30 uur werkt, kunt u buiten de kantooruren niet snel genoeg reageren op noodsituaties.

Een ander belangrijk aspect is de toenemende complexiteit van beveiligingssoftware. De belasting van systemen en het netwerk neemt voortdurend toe, wat de prestaties in gevaar kan brengen. Door het overnemen van Cloud beveiliging ondersteunen wij niet alleen de IT-belasting, maar ook bedreigingen buiten uw organisatie.

Wat kunt u verwachten?

Het aantal beveiligings- en continuïteitsdiensten in de Cloud groeit snel. Een selectie van oplossingen die u in de Cloud kunt afnemen bij Unimecs Kantoorautomatisering:

  • Anti-ransomware.
  • Antivirus.
  • Het filteren van spam per e-mail, zowel voor uw eigen Exchange-server als voor Cloud-e-mail zoals Office 365.
  • Online back-up.
  • Firewall in de Cloud.

Wanneer bent u veilig?

Veiligheid is een gespecialiseerd en snel evoluerend vakgebied. Met het toenemende aantal bedreigingen moet uw veiligheid gewoon op orde zijn. Door gebruik te maken van geavanceerde en 24/7/365 beheerde Cloud beveiliging kunt u er zeker van zijn dat u uw beveiliging op het hoogste niveau is geconfigureerd.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.