De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Microsoft Office 365 is een complete pakketten van applicaties ontworpen om de productiviteit en samenwerking te bevorderen. Naast e-mail service op basis van Microsoft Exchange Server biedt Office 365 bekende Office-toepassingen en vele andere toepassingen die teams kunnen gebruiken. Thuis of op het werk, van de pc tot de tablet en smartphone, Office 365 biedt u de tools om uw werk te doen.

Wanneer is dit interessant voor u?

Office 365 is interessant voor organisaties die tegen vaste kosten gebruik kunnen maken van de nieuwste Office-toepassingen. Met cloudapplicaties kunnen medewerkers altijd en overal werken, op kantoor, bij de klant thuis, onderweg of thuis.

Communicatie en samenwerking worden vereenvoudigd en de productiviteit van uw medewerkers wordt niet langer beperkt door de mogelijkheden van uw IT-omgeving. Technisch IT-beheer van grote systemen is niet langer nodig; Microsoft zal dit voor u organiseren.

Wat kunt u verwachten?

Dit zijn de bekende Office-toepassingen zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint die u al kent en vertrouwt. U kunt deze programma's gebruiken als webapplicatie of geïnstalleerd op uw PC of Mac zodat u zonder internettoegang kunt werken. En dit alles in een jaarabonnement met regelmatige nieuwe functies en 1 TB OneDrive cloud-opslag.

Gebruik professionele e-mail via een uitgebreide en betrouwbare Outlook-ervaring, toegankelijk via de desktop of een webbrowser. U krijgt een mailbox van 50 GB per gebruiker en kunt bijlagen tot 150 MB versturen.

Met SharePoint verbetert u de informatie-uitwisseling en samenwerking op het intranet. U kunt eenvoudig bestanden delen of sites en portals creëren die mensen bij het bedrijf betrekken en ervoor zorgen dat zij over de nodige expertise, inhoud en informatie beschikken.

Office 365: de juiste keuze voor uw organisatie?

De Cloud biedt in veel gevallen veel voordelen. Niet alle Cloud services werken echter even goed met andere applicaties die in uw organisatie worden gebruikt. De manier waarop u wilt werken kan doorslaggevend zijn bij het kiezen van de juiste oplossing.

Unimecs Kantoorautomatisering adviseert u graag over de mogelijkheden en afhankelijkheden. Dankzij onze uitgebreide en lange ervaring in IT kunnen wij u helpen de juiste beslissingen te nemen.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.