De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Een goede en volledige back-up van de gegevens van het bedrijf is essentieel voor elk bedrijf. De hoeveelheid van gegevens neemt tegenwoordig toe en is vaak te groot geworden voor traditionele back-up oplossingen. Lokaal kopi├źren is niet voldoende, ook bij een ramp (zoals een brand) moeten gegevens en systemen worden beveiligd.

De online back-upinstallaties van Unimecs Kantoorautomatisering bieden al deze scenario's voor complete back-upoplossingen. Van standaard bestandsback-ups tot complete back-upomgevingen die snel online kunnen worden gezet. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen in het datacenter en is op elk moment weer beschikbaar.

Wanneer is het voor u interessant?

Geen enkele (online) back-up kan in een bedrijf ontbreken. Want niets is zo belangrijk als het beveiligen van uw belangrijke gegevens, voor het geval dat de gegevens van de oorspronkelijke vervoerder verloren gaan of beschadigd raken. Of het nu gaat om het maken van een back-up van bestanden vanaf uw desktop of het maken van een back-up (online) van uw server(s): onze oplossingen werken automatisch, veilig en betrouwbaar.

Het risico van gegevensverlies mag niet worden onderschat. Wist u dat ongeveer 80% van de cloud-gebruikers gegevens in de cloud verloren heeft? En dat 70% van de bedrijven hun gegevens niet voldoende beveiligd heeft, zodat 25% van de bedrijven hun deuren moest sluiten na het verlies van gegevens?

Wat kunt u verwachten?

Het aantal beveiligings- en continuïteitsdiensten in de cloud groeit snel.

Een selectie van oplossingen die u in de cloud kunt aanschaffen bij Unimecs Kantoorautomatisering:

  • Snelle en volledige back-ups van mappen, bestanden, harde schijven, servers en systemen.
  • incrementele back-ups; alleen gewijzigde gegevens worden geregistreerd.
  • Uw gegevens worden versleuteld verzonden en veilig opgeslagen in gecertificeerde datacenters.
  • Voor Office 365-gebruikers: back-up van mailboxen, SharePoint en OneDrive.
  • Mogelijkheden om informatie op te slaan op mobiele telefoons.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.