Coronavirus: maatregelen rondom werken op locatie

Unimecs kantoorautomatisering past momenteel de volgende richtlijnen toe met betrekking tot het Corona-probleem. Het welzijn van onze relaties en onze eigen medewerkers, evenals de garantie van wederzijdse dienstverlening is het uitgangspunt.

We volgen nauwlettend de richtlijnen van het RIVM op de voet en passen ze toe.

Werkzaamheden op locatie van onze opdrachtgevers:

  • Werknemers met “milde” symptomen van griep, verkoudheid, enz. worden gevraagd niet naar de werkplek te gaan, maar op afstand te werken. Dit dient in overleg met de opdrachtgever te gebeuren.
  • In overleg wordt een passende oplossing gezocht voor activiteiten die geen telewerk toelaten.
  • Symptoomvrije medewerkers voeren de werkzaamheden ter plaatse uit zoals afgesproken.

Richtlijnen voor onze relatie:

Indien nodig kunnen de richtlijnen die van toepassing zijn op onze relaties onder de aandacht worden gebracht van onze planningsafdeling en de medewerkers van Unimecs.

We zullen ons uiteraard aan deze richtlijnen houden en samen naar een oplossing zoeken.

Continuïteit

Wij willen benadrukken dat deze maatregelen een preventief karakter hebben. Op dit moment worden geen diensten verstoord door dit probleem. Als u vragen heeft over activiteiten die al ter plaatse zijn gepland, kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor deze activiteiten, de planningsafdeling, de projectmanager of de accountmanager.

Als er nieuwe ontwikkelingen of tips zijn, zullen we onze contacten hierover informeren.

About unimecsuser information

Als medewerker van Unimecs presenteren we meer als een partner die zich zo flexibel mogelijk opstelt, omdat een klant ook niet zit te wachten op een ICT’er die hem de hele dag van zijn werk houdt.