De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

De security wereld is de laatste jaren complex en doorlopend in beweging, iedere dag weer nieuwe veranderingen, trends en ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld de Cloud, mobiel werken, flexwerkers enzovoorts. Het aantal gevallen van hack- en virusaanvallen groeit in een snel tempo, daar moet uw systeem tegen bestand zijn. Unimecs Kantoorautomatisering kan u daarbij helpen, door de onze Managed Security Services hebben wij professionele security oplossingen die als een dienst aan u worden geleverd. Hiermee bent u in staat snel, gemakkelijk en zonder grote bedragen vooraf uw IT omgeving te beveiligen.

Uw voordelen

  • Een snel en gemakkelijk resultaat zonder grote bedragen.
  • Altijd beveiligd op de manier die bij uw IT omgeving past en altijd up-to-date.
  • Voorspelbare resultaten tegen voorspelbare kosten.

Managed Antivirus

Virussen kunnen veel schade aan uw systemen aanrichten. Ze kunnen uw gegevens vernietigen, verwijderen of veranderen daardoor zijn ze een gevaar voor u en uw bedrijf. Managed Antivirus is een onderdeel van onze Managed Antivirus is één van de onderdelen van onze Managed Security Services. Met onze monitoringssoftware kunnen wij de scans en resultaten in de gaten houden. Onze antivirussoftware zorgt ervoor dat uw IT omgeving op maat beveiligd is. Ook is er een mogelijkheid om websites te blokkeren. Met onze Managed Antivirus zorgen wij ervoor dat alle systemen uw systemen met de nieuwste updates van ons antivirussoftware beveiligd zijn.

Managed Anti Ransomware

Wij behandelen een ransomware zoals hij ook een als virus uitbraak voorkomt, wij zorgen ervoor dat de ransomware uitgezocht wordt, waar die vandaan komt en wat de gevolgen hier van zijn. Daarnaast doorzoeken we uw omgeving waar de ransomware zich allemaal bevind. Met dit resultaat isoleren wij de ransomware om verdere schade te beperken en verwijderen de bron van de uitbraak.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.