Microsoft Partner Network Silver competency

Microsoft Partner Network Silver competency

Wij zijn trots te kunnen vermelden dat we onze samenwerking met Microsoft als Silver Competency-partner mogen verlengen.

Het behalen van een Microsoft Silver partner certificering geeft aan dat Unimecs de juiste technische expertise heeft. Unimecs kan hierdoor sneller en beter toegang tot kennis en productinformatie binnen Microsoft, welke door Unimecs ten behoeve van klanten kan worden ingezet.

Als Microsoft Silver Partner maakt Unimecs deel uit van het Microsoft Partner Netwerk, waarmee het bedrijf onder meer toegang heeft tot hulpprogramma’s, product updates en trainingsprogramma’s van Microsoft.

Of je nu een grote onderneming bent met een gecompliceerde infrastructuur of een middelgrote organisatie die de opties onderzoekt om uitdagende systeem en bestandbeheer op een openbare Cloud in te stellen. Unimecs is het bedrijf om unieke IT-oplossingen binnen Nederland aan te bieden.

We zijn verheugd u te verwelkomen voor een op maat gemaakte cloudreis met Unimecs die snel en veilig is en de beste ervaring biedt met “High Availability” en ultramoderne “Security”.

Wat betekent dat voor u?
Als klant kunt u veel voordeel hebben. Graag zetten wij het voor u op een rij.

De voordelen

  • Zo vernemen wij altijd als eerste de laatste updates en/of releases van producten en licenties om dit in een vroeg stadium al te gaan testen. Als klant kunt u als eerste kennis maken met de nieuwe software of producten van Microsoft.
  • De IT-professionals van Unimecs beschikken over een hoge mate van licentiekennis en kunnen daarmee goede oplossingen aanbieden.
  • Onze klanten maken gebruik van de nieuwste versie van Office 365, dé betrouwbare Cloud oplossing.
  • Mocht er een probleem optreden dan kunnen wij onbeperkt gebruik maken van ondersteuning van Microsoft totdat het naar tevredenheid is opgelost bij de klant.

About unimecsuser information

Als medewerker van Unimecs presenteren we meer als een partner die zich zo flexibel mogelijk opstelt, omdat een klant ook niet zit te wachten op een ICT’er die hem de hele dag van zijn werk houdt.