De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Wie werkt er altijd uitsluitend op een vaste werkplek op kantoor? Steeds meer mensen werken waar en wanneer ze dat willen. Dankzij alle communicatiemiddelen waarover wij beschikken, is werken thuis of onderweg normaal geworden.

Apparaten

Nieuwe werkmethoden vereisen soms nieuwe apparatuur. Het spreekt voor zich dat u uw desktop computer niet meeneemt op reis, maar u kunt een laptop, tablet of smartphone kiezen volgens uw wensen en behoeften. We zien nu dat veel mensen verschillende apparaten gebruiken en dat de uitwisseling van informatie op een transparante manier moet gebeuren.

Verbindingen

Het maakt niet uit of uw bedrijfsapplicaties draaien in uw eigen datacenter, met een hostingpartner of in de Cloud. Als u altijd en overal wilt kunnen werken, moet u altijd toegang hebben tot deze toepassingen. Snel en veilig internet is daarom voor veel bedrijven een essentiële behoefte geworden. Er is een grote diversiteit om uw internetbedrijf te voorzien van een grote diversiteit, van DSL tot traditionele telefoonnetwerk, straal-, draadloze en 4G-oplossingen.

Veiligheid en beveiliging

Naarmate bedrijfsinformatie steeds toegankelijker wordt via het internet, wordt veiligheid steeds belangrijker. Vertrouwelijke informatie kan worden gestolen en gewone netwerken kunnen volledig worden vernietigd door virussen en spam. De wet datalekken verplicht ons ook om incidenten te melden wanneer vertrouwelijke informatie openbaar gemaakt kan worden.

Oplossingen van Unimecs Kantoorautomatisering

De nieuwe manier van werken moet iedereen in staat stellen om flexibel te werken. Maar hoe stelt u dit voor aan uw medewerkers? Unimecs kantoorautomatisering kan u adviseren en samen met u zoeken naar de meest geschikte oplossing, die we vervolgens samen met u implementeren.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.