De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

IT wordt voor veel organisaties steeds belangrijker. Tegelijkertijd is het mogelijk dat IT geen essentiële functie van uw organisatie is. Uitbesteden kan dan helpen om de gewenste serviceniveaus en functionaliteit te bereiken tegen vaste en voorspelbare kosten.

IT beheer en support

De minst radicale vorm van IT-uitbesteden is het gebruik van een partner om IT-beheer en -ondersteuning te delen. Dit kan een uitbestede helpdesk, monitoring of bijvoorbeeld het automatisch op afstand updaten van beveiligingssoftware zijn.

Hosting

Wanneer u met een hostingpartner gaat samen werken, draaien uw applicaties niet meer in uw eigen omgeving of datacenter, maar in het datacenter van het gehoste gedeelte. U maakt afspraken over de gewenste beschikbaarheid en snelheid, die worden vastgelegd in een SLA (Service Level Agreement).

Cloud

Als u voor de cloud kiest, moet u altijd beslissen of u een private of publieke cloud wilt gebruiken. Openbare cloudservices omvatten Microsoft Office 365, een complete suite van desktoptoepassingen, waaronder Exchange en SharePoint e-mail, voor samenwerking en informatiedeling. Prive cloud-oplossingen zijn specifiek ontworpen voor uw organisatie en worden, in tegenstelling tot publieke cloudservices, niet gedeeld met andere bedrijven.

IT uitbesteden bij Unimecs Kantoorautomatisering

Als u uw IT wilt uitbesteden, kan Unimecs Kantoorautomatisering u hierbij adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om één enkele IT-service die u niet langer alleen wilt leveren of een complete hybride Cloud omgeving. Unimecs Kantoorautomatisering ontwikkelt voor u een IT-servicepakket op maat. Zo nemen we niet alleen bestaande IT-diensten over, maar adviseren we ook over mogelijke verbeteringen en besparingen.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.