De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Security van Unimecs kantoorautomatisering

U creëert, deelt en gebruikt steeds meer informatie, zowel binnen uw organisatie als met uw klanten, leveranciers en partners. Deze informatie wordt gedeeld via e-mail, online diensten (waaronder Safefileshare, Dropbox en Office 365) en koppelingen tussen bedrijfssystemen.

Met de belangrijke rol die IT tegenwoordig in de meeste bedrijven speelt, wordt de beschikbaarheid en integriteit van uw digitale informatie steeds belangrijker. Er zijn ook juridische aspecten: bedrijven zijn verantwoordelijk voor de manier waarop medewerkers omgaan met vertrouwelijke informatie. Maar hoe zorgt u ervoor dat alle kritieke informatie en systemen van uw bedrijf beschermd blijven tegen virussen, ransomware, hackers, phishing, datalekken en gebruikersfouten?

Beveiliging van uw IT-omgeving

Om uw systemen en informatie goed te beschermen, is het belangrijk om zo snel mogelijk te reageren op nieuwe bedreigingen. Voor veel kleine en middelgrote organisaties is het bijna onmogelijk om "24 x 7" correct te antwoorden.

IT beveiliging van Unimecs Kantoorautomatisering

Goede beveiliging is een combinatie van passende beveiligingsoplossingen en maatregelen zoals bewustwording van medewerkers en passende IT-beheerprocessen. U moet ook uw IT-omgeving kennen: welke hardware en software worden gebruikt, zijn alle individuele systemen up-to-date op het gebied van antivirus, updates en definities?

Unimecs Kantoorautomatisering kan u helpen om uw vertrouwelijke gegevens goed te beschermen. Dit doen we met IT-diensten zoals server- en werkruimtebeheer, zoals monitoringsystemen, update-systemen en gebruikersondersteuning. Maar ook gebruikersbeheer, zoals het opzeggen van rechten wanneer een medewerker uw organisatie verlaat.

Naast deze diensten leveren en implementeren wij IT-beveiligingsoplossingen zoals firewalls, antivirus- en antispamsoftware, oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer met software en hardware tokens tot beheer van mobiele apparaten.

Endpoint Detection and Response (EDR)

Kan overal en altijd werken

Idealiter kan het werk worden gedaan op elk apparaat en netwerk. Het kan dan worden beveiligd door lokale en cloud-opslag en gehost. Deze ideale situatie stelt ons voor nieuwe uitdagingen.

Meer dan 30% van de gegevens bevindt zich buiten de bedrijfsfirewall. Dit vormt een veiligheidsuitdaging. Beveiliging moet worden gecreëerd op verschillende apparaten op verschillende locaties met potentieel kwetsbare toepassingen. Er zijn verschillende manieren om een eindpunt te beveiligen. Bijvoorbeeld gesegmenteerde netwerken of VPN's die een veilige verbinding met het hoofdnetwerk mogelijk maken. U wilt immers het lekken van gegevens, malware en ransomware vermijden.


Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.