De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

De ontwikkelingen op het gebied van telefonie zijn de laatste jaren zeer snel gegaan. Denk aan de opkomst van IP-telefonie, meer en meer mobiele telefoons met nieuwe toepassingen en geavanceerde integratie. Mede als gevolg van deze nieuwe ontwikkelingen zijn de telefoniekosten in het algemeen gedaald. Als u dus niet regelmatig controleert of u "up to date" bent op het gebied van telefonie, loopt u het risico dat u spaarmogelijkheden mist en daardoor teveel betaald.

Mobiele telefonie

De mobiele telefoon is essentieel in onze wereld. Niet alleen om te bellen, maar ook om op de gewenste manier te communiceren. Berichten, sociale media en alle toepassingen communiceren via mobiele telefoons. En ook hier zijn de ontwikkelingen aangepast en is er een mogelijkheid dat de mobiele telefoon geen bel en sms tegoed meer heeft maar één databundel waar je uit belt, sms en internet.

VoIP telefonie

VoIP telefonie (Voice over IP, oftewel telefoneren over het internetprotocol) betekent telefoneren over een netwerkverbinding. VoIP telefonie maakt het mogelijk elk toestel via een netwerkverbinding te koppelen aan de telefooncentrale. Op kantoor, maar ook bijvoorbeeld op thuiswerkplekken. Ook thuiswerkers zijn voortaan thuis bereikbaar via hun vaste zakelijke nummer. Intern doorverbinden kan vanaf elk aangesloten toestel.

Ter plaatse en in de cloud

Tegenwoordig is VoIP stevig verankerd. De softwarematige telefooncentrale kan worden geïnstalleerd op een systeem in huis of, zoals we steeds vaker zien, in de cloud om "als service" te worden aangeschaft.

Hosted Voice

Hosted Voice is een dienst waarmee u niet hoeft te investeren, maar waarmee u wel een geavanceerde en professionele telefooncentrale kunt hebben. Deze dienst is gebaseerd op een IP-telefooncentrale van de cloud, die u "als dienst" kunt gebruiken. Door verschillende diensten af te nemen, kunt u uw telefoonsysteem zo compleet mogelijk maken. Mogelijke functies zijn onder andere doorschakeling, wachtrijen, wachtrijen, muziek in de wacht, voicemail, call center functionaliteit en conferentiegesprekken.

Kantoorautomatisering oplossingen

Unimecs Kantoorautomatisering is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner voor kantoorautomatisering voor grote en kleine bedrijven. Wij kunnen u adviseren over opties en uw gehele omgeving bekijken, updaten of compleet nieuw maken.

Telefonie oplossingen van Unimecs Kantoorautomatisering

Unimecs Kantoorautomatisering biedt een volledig aanbod aan telefonie-oplossingen: vast en mobiel, gehost of cloud. Met onze VaMo-oplossingen (vast-mobiele integratie) worden mobiele telefoons een integraal onderdeel van uw bedrijfstelefonie-omgeving. Daarnaast bieden wij diverse mobiele telefoonapplicaties die nuttige extra functies bieden. HIPPER en voizXL App, oplossingen die wij aanbieden in combinatie met onze gehoste VoIP-oplossing, zijn daar goede voorbeelden van.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.