De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Unimecs

Unimecs is opgericht in 2006 en het is een groeiend IT-bedrijf in Hoogvliet. Unimecs is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van IT oplossingen voor het MKB. Hoofdtaken van Unimecs zijn kantoorautomatisering, webdesign, webservices en CRM.

Leerbedrijf

Unimecs is in het jaar 2008 benoemd tot een erkend stagebedrijf door ECABO. ECABO is het ‘kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven' voor de economisch/administratieve, IT- en veiligheidsberoepen. Bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair en een goede stageplek bieden, worden door ECABO erkend als leerbedrijf. ECABO kijkt naar de kwaliteit van de stageplaats en erkent een bedrijf alleen als het een volwaardige werkplek beschikbaar heeft voor de stagiair. Ook moet er een ervaren vakman of –vrouw klaarstaan om de stagiair te begeleiden. Wij van Unimecs zijn dus erg blij met onze erkenning! Tevens is Unimecs opgenomen in het register van leerbedrijven, van kenniscentrum GOC.

Teamwork

IT is van levensbelang voor uw bedrijf. Daar wilt u blind op kunnen vertrouwen, en dat kan, met Unimecs als uw IT-partner. Unimecs verzorgt al uw it-systemen, op locatie, in de cloud, en hybride. U bent verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie, want Unimecs is volledig onafhankelijk.

Arie-Jan

TEAMLEIDER VERKOOP & PARTNER

Julian

TEAMLEIDER SERVICEDESK & PARTNER

Specialisaties
Office 365
Cloud Specialist
Verbindingen

Erik

SERVICEDESK MEDEWERKER & CONSULTANT

Specialisaties
Systeembeheerder
Apple Mac OS
VOIP

Ricardo

TECHNIEK MEDEWERKER & WEB DEVELOPMENT

Specialisaties
Hardware installaties
Wordpress
Laravel

Gertjan

SERVICEDESK MEDEWERKER

Specialisaties
VOIP Systeembeheer

Kenneth

WEB DEVELOPMENT & CONSULTANT

Specialisaties
Intranet oplossingen
Wordpress

Charlotte

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER