Medior Servicedesk medewerker gezocht!

Wordt jij onze nieuwe collega? Unimecs kantoorautomatisering is op zoek naar een servicedesk medewerker om onze ondersteunende dienstverlening te versterken!

Door de uitbreiding van ons team is Unimecs kantoorautomatisering op zoek naar een IT-supportmedewerker. Ben je klantgericht en vind je het moeilijk om problemen op te lossen? Wil je werken en leren? Heeft u ervaring als IT Servicedesk medewerker en een MBO-diploma (niveau 4) op zak? Dan zijn wij, Unimecs kantoorautomatisering , op zoek naar jou als nieuwe collega! We willen ons team bij de helpdesk uitbreiden met een IT-team!

In deze functie bent u het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je analyseert en registreert alles in onze systemen. U kunt zelfstandig werkstationsproblemen oplossen en complexe problemen aan uw collega’s overdragen.

Voor ons is het plezier van werken essentieel! Je werkt met een klein team van 5 ervaren collega’s met ons samen. In een collegiale en informele sfeer werken we dagelijks aan optimale IT-oplossingen voor onze klanten. Wij bieden een marktconform salaris en goede werkomstandigheden. U komt op ons kantoor in Hoogvliet werken en uw werktijden zijn voornamelijk tijdens kantooruren, maar soms ook daarbuiten.

Woon je in de omgeving van Rotterdam? Ervaring met Microsoft producten en wil je nog meer aan nieuwe ontwikkelingen investeren? Dan is dit een geweldige kans om werk en leren te combineren!

About unimecsuser information

Als medewerker van Unimecs presenteren we meer als een partner die zich zo flexibel mogelijk opstelt, omdat een klant ook niet zit te wachten op een ICT’er die hem de hele dag van zijn werk houdt.