Online support:
Bespaar geld, bel met VoIP. Kies meteen voor zekerheid, bel met UniVoIP.

Online bellen, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en tegen lage kosten.

UniVoIP: VoIP voor iedereen

UniVoIP is eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is goede netwerkapparatuur. U sluit uw VoIPtelefoon aan op uw internetverbinding en klaar. U kunt bellen en gebeld worden, overal en met een kraakheldere verbinding.

Enorm veel voordeel

Wij regelen alles voor uw zakelijke VoIP-telefonie: van telefoonnummers tot telefoonlijnen, nummerbehoud en vele extra functies. Het voordeel van internettelefonie voor bedrijven is dat een cloud-telefooncentrale goedkoper is dan de traditionele telefooncentrale. wat haalt u hieruit namelijk: Lagere telefoonkosten, betere geluidskwaliteit, integratie met uw ERP of CMS-systeem, overal bellen met uw zakelijke telefoonnummer. Daarnaast bieden wij standaard veel meer functies dan een dure telefooncentrale.

U hoeft niets te doen

Nou vooruit, nog één telefoontje via uw oude verbinding. Daarna maken wij het u makkelijk. Het enige wat u nodig heeft is goede netwerkapparatuur voor een stabiel internetverbinding en een telefoon die geschikt is voor VoIP-telefonie, vast of draadloos.

Wat is VoIP

Bij IP-telefonie of Voice over IP, wordt een IP-netwerk gebruikt voor het transport van spraak en signalering om spraakverbindingen tot stand te brengen. Een IP-netwerk maakt gebruik van het Internet Protocol om datapakketten te vervoeren. Voorbeelden van zo'n IP-netwerk worden onder meer gebruikt door telefoondiensten als Skype, voor een particulier bedrijfsnetwerk is met een IP-PABX, een bedrijfstelefooncentrale, is op basis van IP-technologie of een openbaar VoIP-netwerk (vast of mobiel) van een telecommunicatie-exploitant.

Uw voordelen:

  • Besparing op uw belkosten, van 25 tot 70 procent
  • Integratie met uw ERD- of CMS-systeem
  • Kraakheldere verbinding
  • Waar u ook bent, altijd bellen en gebeld worden met hetzelfde nummer