De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Om maar even met de deur in huis te vallen: Computers zijn dom. Alles wat ze doen moet heel erg precies worden uitgelegd. Je kunt niet tegen een auto zeggen: rij naar huis. Hij moet allereerst weten waar je woont staat, hoe hij daar komt zonder ergens tegenaan te rijden, en hoe de auto correspondeer in het verkeer en hoe de auto vervolgens weer terugkomt enzovoort.

Je moet het dus allemaal heel duidelijk en stap voor stap uitleggen. Eigenlijk net als bij een recept. Dat is soms erg lastig, want als je een ding verkeerd zegt doet hij het verkeerd of zelfs helemaal niets. Gelukkig heeft het wel een voordeel. Omdat je het allemaal zo precies uitlegt doet een computer het altijd op dezelfde manier, en als jij hem de goede instructies geeft maakt hij nooit fouten. Het opstellen van deze instructies heet programmeren.

Wanneer is het voor u interessant?

Om professionele websites, software pakketten en applicaties te bouwen is een programmeur nodig, het is namelijk het belang van computersoftware en webapplicaties dat deze alleen maar groter worden. IT zit verweven in bedrijfsvoeringen in alle sectoren. Bedrijven zoeken programmeurs die gespecialiseerd zijn in bekende talen zoals Javascript, C++, C#, PHP, SQL of Python.

Meer weten?

Bel 010 438 8974 of mail naar algemeen@unimecs.nl. Unimecs richt zich op bedrijven en organisaties in Rotterdam en groot-Rijnmond.