Branches

Wij begrijpen het belang van een IT-partner die zowel technische expertise als diepgaande kennis van de branche bezit. Of je nu in de financiële sector, juridische sector, maakindustrie of dienstverlening werkt, wij zijn de ideale IT-partner voor jou.Met Unimecs als jouw IT-partner geniet je van een nauwe samenwerking met professionals die jouw sector door en door kennen. We begrijpen de specifieke uitdagingen waar je mee te maken hebt en bieden oplossingen die echt zijn afgestemd op jouw behoeften.

Onze branches

Juridisch

Met slimme IT-oplossingen kun je de voordelen van digitale mogelijkheden benutten zonder in te boeten op gegevensbeveiliging. Het tijdperk van alleen papieren dossiers en klantgegevens verandert en biedt nieuwe mogelijkheden. Werken in een cloudgebaseerde omgeving is niet minder veilig dan werken vanaf een centrale server. Samen werken aan de beste oplossing is een zoektocht naar wat het beste is voor jouw organisatie.

Financieel

Met onze expertise in cloudoplossingen hebben we al vele financiële organisaties geholpen over te stappen naar een veilige werkplek. We bieden sterke beveiligingsmaatregelen, zoals geavanceerde authenticatiemethoden en regelmatige back-ups, om te waarborgen dat gegevens veilig worden bewaard en beschermd. We begrijpen bedrijfsprocessen en leveren maatwerkadvies bij het kiezen en implementeren van de juiste IT-producten. Ons doel is om je te ondersteunen bij het verbeteren van efficiëntie, het verhogen van productiviteit en het leveren van hoogwaardige diensten..

Maak industrie

Als bedrijf in de maakindustrie beschik je mogelijk niet over de interne middelen of expertise om je IT-systemen en infrastructuur écht efficiënt te beheren. Ook kan het zijn dat jouw huidige IT-infrastructuur veel IoT-componenten bevat die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering. Wij weten hoe groot de uitdaging is om de IT-infrastructuur goed te organiseren, de beveiliging te waarborgen en te zorgen dat de medewerkers zowel op de werkvloer als op kantoor veilig kunnen werken. Bij ons is die uitdaging in goede handen.

Zakelijke dienstverlening

Wij erkennen het belang van maatwerkoplossingen voor bedrijven en zijn ervan overtuigd dat de juiste technologie een sleutelrol speelt in het verhogen van efficiëntie en productiviteit.Met Microsoft-software als fundament bieden we een uitgebreid assortiment aan oplossingen die nauwkeurig zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Onze klanten aan het woord

In de afgelopen jaren hebben we verschillende organisaties geholpen om hun IT-omgeving te professionaliseren. Hieronder delen zij hun ervaringen met Unimecs.

Kennis maken

Wil jij dat wij strategisch schakelen met jou, zodat jouw IT nóg meer rendement voor je oplevert… nu en in de toekomst?
Neem dat contact met ons op.

Uw gegevens