De snelste weg naar de oplossing bij ICT problemen in regio Zuid-Holland
Online support:

Wij zijn Unimecs kantoorautomatisering

Unimecs is opgericht in 2006 en het is een groeiend IT-bedrijf in Hoogvliet. Unimecs is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van IT oplossingen voor het MKB. Hoofdtaken van Unimecs zijn kantoorautomatisering, webdesign, webservices en CRM.

Kantoorautomatisering

De basisactiviteit van Unimecs kantoorautomatisering is het implementeren en onderhouden van kleinere en middelgrote bedrijfsnetwerken, waarbij gelet wordt op de bedrijfsvoering van de betreffende onderneming. Unimecs biedt systeembeheerabonnementen aan voor het MKB. Wanneer een klant hulp nodig heeft zal hij bellen met een van de systeembeheerders en deze zal de betreffende computerwerkplek direct op afstand overnemen (remote control) en het probleem verhelpen. Indien nodig zal de systeembeheerder op locatie komen. Wij leveren ook benodigde hardware. Tevens is op de locatie in Hoogvliet onze helpdesk ingericht. Wij willen hierdoor onze service en kwaliteit nog meer optimaliseren, zodat de klant nog meer plezier kan ervaren van zijn bedrijfsnetwerk en/of website. Onze helpdesk is beschikbaar voor alle vragen en online support / externe hulp.

Webdesign

Unimecs webdesign ontwerpt websites met een eigen gezicht, een origineel design en geavanceerde eigentijdse technieken. Door het Content Management Systeem kan men zelf de website makkelijk onderhouden.

Web Services

Unimecs web services biedt klanten een breed scala aan diensten op het gebied van 24-uurs online beschikbaarheid. De diensten die wij momenteel kunnen leveren zijn: hosting, Voip, DSL en Online Office. Online Office verbindt een kantoor met een externe, centrale server. Deze server staat in een beveiligde omgeving en wordt door ons beheerd. Via het internet kunnen medewerkers hun werkplek bereiken; zij ontvangen hiervoor een persoonlijke gebruikersnaam en -wachtwoord. Online Office is dus de werkplek op afstand!

Leerbedrijf

Unimecs is in het jaar 2008 benoemd tot een erkend stagebedrijf door ECABO. ECABO is het ‘kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven' voor de economisch/administratieve, IT- en veiligheidsberoepen. Bedrijven die op zoek zijn naar een stagiair en een goede stageplek bieden, worden door ECABO erkend als leerbedrijf. ECABO kijkt naar de kwaliteit van de stageplaats en erkent een bedrijf alleen als het een volwaardige werkplek beschikbaar heeft voor de stagiair. Ook moet er een ervaren vakman of –vrouw klaarstaan om de stagiair te begeleiden. Wij van Unimecs zijn dus erg blij met onze erkenning! Tevens is Unimecs opgenomen in het register van leerbedrijven, van kenniscentrum GOC.

Werken zonder zorgen over uw IT, dat is onze missie!

Unimecs wil hét aanspreekpunt zijn voor alle professionele organisaties die afhankelijk zijn van hun it-systemen. Daarom lopen wij vooraan in de ontwikkelingen op ons vakgebied: wij beschikken over alle benodigde certificeringen en investeren voortdurend in onze kennis. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten en werken uitsluitend samen met hoogwaardige partners en leveranciers.

Teamwork

IT is van levensbelang voor uw bedrijf. Daar wilt u blind op kunnen vertrouwen, en dat kan, met Unimecs als uw IT-partner. Unimecs verzorgt al uw it-systemen, op locatie, in de cloud, en hybride. U bent verzekerd van de beste oplossing voor uw situatie, want Unimecs is volledig onafhankelijk.