De pijlers van Unimecs

Wij zijn jouw IT manager voor het MKB. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jouw IT werkt en blijft werken. Maar we doen méér, veel meer! Want wij…

 • Zitten namens jou tussen de leveranciers in en zorgen daarmee dat alles soepel loopt
 • Praten technisch met techneuten en begrijpelijk met jou, zodat jij snapt wat er kan en de techneuten wat er moet
 • Zijn helemaal bij met de IT ontwikkelingen en signaleren nieuwe kansen waar jij van profiteert.

Naar wens schakelen wij ook strategisch met jou, zodat jouw IT nóg meer rendement voor je oplevert… nu en in de toekomst.

Zijn zekerheid en duidelijkheid essentieel voor jouw onderneming, zeker als het gaat om IT-beheer?
Streef je naar een moderne werkomgeving voor je personeel die continu ondersteuning en ontwikkeling biedt?
Zoek je een IT-partner die proactief met je meedenkt en altijd beschikbaar is?

Ja? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Want goede IT is mensenwerk!

  Vaste remote overeenkomst

  Met onze vaste overeenkomst zijn wij remote en tóch vlakbij, want voor een vaste prijs is alles geregeld:
  - Onbeperkt bellen met onze servicedesk en helpdesk: altijd iemand aan de telefoon
  - Jouw IT-structuur gemonitord en jouw systemen altijd up to date
  - Een AI-gestuurde virusbeveiliging die tot de top van de markt behoort
  - Advies en ondersteuning voor je hardware en software.

  En dat voor een prijs waarvan je denkt: hoe kan dat?
  Dat kan omdat wij zorgen voor een soepel werkend top IT-systeem – en wat soepel werkt, kost minder.

  Totaalpakket

  Als jouw remote IT-manager bieden wij het hele pakket. De basis is onze remote overeenkomst, waarbij wij voor een vaste prijs ervoor zorgen dat jouw IT draait en blijft draaien. Maar ook geven wij jou de beste adviezen, zijn wij de regisseur van jouw leveranciers en trainen wij jouw medewerkers op bijvoorbeeld veilig IT-gedrag. Wij gaan voor een langdurige samenwerking waarbij wij toekomstgericht meedenken.
  Regelmatig komen we bij je langs, zodat onze remote-aanpak een menselijk gezicht houdt. Heb je een vraag of uitdaging die zó ‘anders’ is dat wij niet meteen de kennis in huis hebben? Dan openen wij graag ons warme netwerk van mede-experts voor je.

  En dat alles is niet alleen goedkoper, maar ook veel beter dan een eigen IT-afdelinkje!

  Lange termijn partner

  Geen bedrijf kan zonder IT en die rol wordt alleen maar groter. Wie last heeft van zijn IT, mist omzet en kansen. Terwijl IT die voor je werkt, een enorme bijdrage aan jouw onderneming kan leveren. Door de stormachtige ontwikkelingen kunnen kansen die we ons nu nog niet kunnen voorstellen, zomaar verschijnen. Pak jij ze? Wij wel! Als jouw lange termijn partner ondersteunen wij jouw succes, groeien wij met je mee en helpen wij je groeien.
  Wij kennen immers het DNA en de chemie van je bedrijf. Zo zorgen wij ervoor dat je profiteert van alle voordelen van IT systeem dat bij jou past, in plaats van dat jij je moet aanpassen.

  Bij zijn en blijven in ontwikkeling

  De ontwikkelingen in de IT gaan razendsnel, maar dat is voor ons niets nieuws. Al vele jaren houden wij immers de ontwikkelingen bij. Zo hebben wij regelmatig interne discussiesessies over technische onderwerpen en volgen wij trainingen. Onze maatstaf bij alles wat wij doen: wat heb jij er aan?
  Elke nieuwe trend vertalen wij naar jouw voordeel en wij testen alles eerst zelf, zodat wij zeker weten dat het bij onze klanten werkt. Zo belanden de juiste nieuwst technieken bij de juiste klant.

  Minder kosten dan inhouse

  Ons kwaliteitsniveau is torenhoog. Wil je dat kwaliteitsniveau inhouse bieden, dan heb je een onrendabel grote eigen IT-afdeling nodig. Bovendien…
  - is ons netwerk groter
  - schalen wij moeiteloos op bij urgente zaken
  - heb je altijd vervanging bij ziekteverzuim
  - hoef je niet steeds het wiel uit te vinden, dat doen wij wel voor je!

  Véél minder risico op criminaliteit

  Een klein beveiligingslek kan je enorm op kosten jagen of zelfs je continuïteit bedreigen. En dat risico wordt de komende tijd alleen maar groter. Wij stellen: optimale veiligheid kost je veel minder, dan wat je kwijt bent wanneer het mis gaat. Laat ons je helpen met de beveiliging van je IT systemen:
  - Wij beveiligen beter dan ‘standaard’ en laten ons werk steeds keuren.
  - Naar wens schakelen wij onze beveiligingspartner in voor een nóg betere beveiliging.
  - Wij scholen en begeleiden jouw personeel: de grootste risicofactor.
  Zo zorgen wij voor rust in je bedrijf én in je hoofd.

  Jouw kansenpak-partner

  Natuurlijk moet IT het gewoon ‘doen’, zodat je er geen last van hebt. Dat is de basis van ons werk. Maar we kunnen veel méér voor jouw bedrijf betekenen als jouw kansenpak-partner. Want wij pakken elke kans om:
  - jouw IT beter en veiliger te maken
  - de productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren
  - ergernissen van jouw medewerkers over de IT te spotten en te verhelpen
  - jouw IT ook strategisch aan het succes van je bedrijf te laten bijdragen. Wij pakken kansen om jouw productiviteit te verbeteren

  Altijd iemand aan de lijn

  Een halve minuut overleg is beter en sneller dan 10 mailtjes! Wij snappen dat een IT-probleem zorgt voor stress bij de gebruiker. Als die vervolgens contact opneemt met ons, dan helpt aandacht al enorm, want de emotie áchter de vraag is net zo belangrijk als de vraag zelf. Daarom word je bij ons niet afgescheept met een melding dat je vraag in behandeling wordt genomen.
  Nee, je krijgt altijd iemand aan de lijn. Niet alleen ervaren de gebruikers dan dat iemand ze remote ondersteunt, onze medewerker kunnen zich hierdoor ook beter inleven in het probleem. Het netto resultaat: zowel feitelijk als emotioneel een betere support. Wij noemen dat: nabij remote.

  Helpende hand tot strategische partner

  Unimecs levert een totaalpakket. Wij beginnen altijd ‘onderaan’, met andere woorden bij het dagelijks functioneren van de IT binnen je bedrijf. Voordat we ook op andere niveaus meerwaarde kunnen bieden, moet eerst de basis op orde komen. Door niet alleen de helpende hand te zijn, maar ook het luisterend oor, leren we jouw bedrijf, de processen en de medewerkers door en door kennen.
  Is de basis op orde, dan kijken we naar de kansen die de IT biedt voor meer succes. Zo werken we door ‘naar boven’, totdat wij meerwaarde bieden van een helpende hand tot een strategische partner.